Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból legfinomabb a...

Milyen húsból legfinomabb a rántott hús, hogyan legyen füszerezve?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 17:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedvenceim a sertés szűzből,bordából,tarjából,csirkecombból ill. mellből készült rántott húsok.A nyúl sem megvetendő.

Nagy kedvencek még a halak:ponty,amúr,harcsa.

2013. okt. 31. 00:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/22 anonim ***** válasza:
Én csirkemellből szeretem a legjobban. Fűszere: só, bors, fokhagyma
2013. nov. 1. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!