Milyen húsból legfinomabb a rántott hús, hogyan legyen füszerezve?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 17:44
21/22 anonim válasza:
Kedvenceim a sertés szűzből,bordából,tarjából,csirkecombból ill. mellből készült rántott húsok.A nyúl sem megvetendő.
Nagy kedvencek még a halak:ponty,amúr,harcsa.
22/22 anonim válasza:
Én csirkemellből szeretem a legjobban. Fűszere: só, bors, fokhagyma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!