Milyen húsból legfinomabb a rántott hús, hogyan legyen füszerezve?
Ez mindenkinek az ízlésére van bízva mit szeret, én pl a csirkét, borjút.
Az eredeti Wiener Schnitzel 100 napos borjú húsából készül, de ugyanez megvan (észak) Olaszorszgban is, ott Milanese néven.
Vékonyra vágott pulykamell is nagyon finom rántva.
Szezámmagos zsemlemorzsát használok. Nagyon finom, ha a zsemlemorzsába sajtot, vagy tökmagot, vagy mandulát, vagy napraforgómagot, vagy szezámmagot raksz, más fűszert nem szoktam tenni.
Jöhet minden vélemény : Mindenkinek megy zöld bármit ír :
Rántott hús evési szokásokról kell kutatnom írnom..
Köszönöm
Csirkeszárny, csirkecomb, sertéscomb.
Só, borsnál nem kell több.
Vegetát, delikátot semmiképp!
Ha nagyon fiatal csirkét vágok , a fej és a láb kivételével minden részét ki szoktam rántani.
Zöldbabfőzelék rántottcsirkével isten !
Fontos lehet meg hogy minel frissebb legyen a hus
Ami mar total levet enged nem lesz jo
Nem hiaba a disznotoros pecsenyenek nincs parja
Ugyan igy friss vagasu husbol mennyei a rantott husi
En tarjabol nem szeretem
Kicsit atszott karajbol szoktam rantani
Fontos meg a morzsa is
Tescoban sikerult vennem olyan panirmorzsat ami csak liszt viz eleszto so
A maradek kenyer es pekaru daraleka teli van minden adalekkal
Regebben lattam videot hogy sutik a nagyon fini husit
2tepsibe van az olaj elsobe beletesz kicsit majd rogton at a masik forro olajba van keszre sutve
Igy nem tud lehult olajba sulni
Nagyon jo igy
Remelem segitettem
Ha írnod kell róla akkor ajánlom a következő írást a témában. Itt szinte mindent megtudsz a bécsi szeletről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!