Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból legfinomabb a...

Milyen húsból legfinomabb a rántott hús, hogyan legyen füszerezve?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 17:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Borjúhús, vagy sertéskaraj. Elég sózni, más fűszer nem kell. Legalábbis a hagyományos rántott húshoz.
2013. okt. 30. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Még a fiatal csirke combja is finom rántva.
2013. okt. 30. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinek az ízlésére van bízva mit szeret, én pl a csirkét, borjút.

Az eredeti Wiener Schnitzel 100 napos borjú húsából készül, de ugyanez megvan (észak) Olaszorszgban is, ott Milanese néven.

2013. okt. 30. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Vékonyra vágott pulykamell is nagyon finom rántva.

Szezámmagos zsemlemorzsát használok. Nagyon finom, ha a zsemlemorzsába sajtot, vagy tökmagot, vagy mandulát, vagy napraforgómagot, vagy szezámmagot raksz, más fűszert nem szoktam tenni.

2013. okt. 30. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/22 A kérdező kommentje:

Jöhet minden vélemény : Mindenkinek megy zöld bármit ír :

Rántott hús evési szokásokról kell kutatnom írnom..

Köszönöm

2013. okt. 30. 18:01
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

Csirkeszárny, csirkecomb, sertéscomb.

Só, borsnál nem kell több.

Vegetát, delikátot semmiképp!

2013. okt. 30. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon fiatal csirkét vágok , a fej és a láb kivételével minden részét ki szoktam rántani.

Zöldbabfőzelék rántottcsirkével isten !

2013. okt. 30. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/22 gömbicica ***** válasza:
29%

Fontos lehet meg hogy minel frissebb legyen a hus

Ami mar total levet enged nem lesz jo

Nem hiaba a disznotoros pecsenyenek nincs parja

Ugyan igy friss vagasu husbol mennyei a rantott husi

En tarjabol nem szeretem

Kicsit atszott karajbol szoktam rantani

Fontos meg a morzsa is

Tescoban sikerult vennem olyan panirmorzsat ami csak liszt viz eleszto so

A maradek kenyer es pekaru daraleka teli van minden adalekkal

Regebben lattam videot hogy sutik a nagyon fini husit

2tepsibe van az olaj elsobe beletesz kicsit majd rogton at a masik forro olajba van keszre sutve

Igy nem tud lehult olajba sulni

Nagyon jo igy


Remelem segitettem

2013. okt. 30. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/22 Anni2220 válasza:
16%
A lóhúsból
2013. okt. 30. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/22 anonim ***** válasza:
77%

Ha írnod kell róla akkor ajánlom a következő írást a témában. Itt szinte mindent megtudsz a bécsi szeletről:


[link]

2013. okt. 30. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!