Malac oldalashoz finom pácok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 10:18
1/1 anonim válasza:
Nem szoktam pácolni. A tepsibe zsírt teszek, sót, borsot, borókabogyót és egy-két savanyú almát teszek. Egy pici vizet öntök alá, és lefedve megsütöm. Ha megsült, akkor megpirítom fedő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!