Hogyan lesz ebből májgaluska leves?
Figyelt kérdés
Bocsánat,ha hülyeséget kérdezek,kezdő vagyok.Van eltéve húsleves a fagyasztóba,illetve van sertés húsos csontom.Feltegyem a húslevem,benne a zöldséggel főni,vagy teljesen új levest főzzek a csontból?2013. okt. 24. 14:53
1/7 anonim válasza:
Ha húslevesed van a fagyóba, abba már nem kell zöldség, csak a tészta. De ha csak húslé, akkor be kell zöldségelni. Nem kell belefőzni a csontot. Abból csinálhatsz máskor csontlevest.
A kész májgaluskát mindkettőbe belefőzheted.
2/7 anonim válasza:
Ha kész van,akkor nem kell újra megfőzni . Májgaluska leves úgy lesz belőle,ha csinálsz hozzá májgombócot :) Pl. [link]
3/7 A kérdező kommentje:
Húslevem van,bocsánat.Szóval csak felteszem a levet főni,belefőzöm a répát,petrezselymet,tésztát,gombócot,és kész? Nem kell bele valami plusz fűszer?
2013. okt. 24. 15:01
4/7 anonim válasza:
Én külön főzném a tésztát és a gombócot is .
5/7 anonim válasza:
Kóstold majd meg milyen az íze,ha úgy érzed kell bele,akkor tehetsz bele plusz fűszert . (ételízesítő,só,bors)
6/7 anonim válasza:
A gombócot csak a végén tedd bele, ha már a hús és a zöldség puha, annak kb 10 perc főzés elég, a petrezselymet is a legvégén add hozzá, úgy sokkal finomabb lesz a leves. Fűszerként elég a só és az őrölt bors.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 24. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!