Graham liszt és durum liszt milyen?
Figyelt kérdés
Ízre? Meg ugyanúgy lehet vele kelt tésztát csinálni? Mert ezek egészségesebbek mint a fehér liszt, csak nem tudom milyenek..2013. okt. 23. 10:18
1/2 anonim válasza:
Durumból szoktam péksütiket és palacsintát, piskótát csinálni, kicsit sűrűbb, mint a sima liszt, nem lesz olyan lágy és lyukacsos a tésztája, grahamot nem szeretem, szerintem kelt tésztának nem is olyan jó.
2/2 anonim válasza:
A zabpehelylisztet (ez finom) keverd durum liszttel vagy teljes kiőrlésű búzaliszttel felesben. Ezek nem kelnek meg annyira mint a BL55 liszt, több idő is kell nekik, viszont egészségesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!