Kisült kacsa, liba zsírt miben tároljátok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 14:22
1/7 anonim válasza:
Én a hűtőben tartom egy lábosban.
3/7 anonim válasza:
Én is kislábasban a hűtőben, alufóliával beborítva.
4/7 anonim válasza:
Amikor még kifejezetten azért vettem a liba-kacsa-hájat, hogy azzal sütök-főzök, akkor is volt a zsírnak rendszeresítve egy külön "méretes" fazekam, és abban tároltam a hűtőben, fóliával beborítva.
7/7 anonim válasza:
Tupperware pattintos teteju dobozka es huto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!