Valaki használta már a fonott kalács formát?
Figyelt kérdés
Milyen abban a fonott kalács?Jól átsül? Ki kell nyújtani előtte a tésztát,vagy hogy rakjam bele?2013. okt. 18. 08:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem igazán éri meg, a bedagasztott, megkelesztett tésztát kell beletenni - egyben, kinyújtás meg különösebb formázás nélkül, és így sütni. A forma miatt lesznek rajta púpok meg mélyedések, emiatt a kinézete valamennyire fonott-szerü, de éppen a "szétfonás" nem lehetséges. Márpedig a legtöbben azt szeretik, hogy az egyes ágakat ki lehet bontani. Így csak fonott kalács kinézetü kelt tészta.
Én nem venném meg, de van, akinek elég a kinézete. Az elönye, hogy nem kell formázni a tésztát, és ha túl lágy, nem lesz lapos.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is most kaptam iylet, csak érdekelne,hogy hogy kell benne sütni.
2013. okt. 18. 09:44
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod, rossz nem lesz, csak a formától még nem lesz fonott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!