A fánk tésztájának milyen állagúnak kell lennie? (Például a kalács tésztájához képest? )
Figyelt kérdés
Keverni kell vagy dagasztani, gyúrni?2013. júl. 21. 11:53
1/4 anonim válasza:
nem lágynak és nem is keménynek,egyébként én dagasztani szoktam.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi, hogy írtál!
Múlt héten pénteken csináltam egy adag fánkot, majd szombaton is. A pénteki kicsit ragadt a kezemhez még, amikor kelni hagytam, a szombati pedig egyáltalán nem. A pénteki adag tészta sütés után puha (szerintem jó) volt, a szombati keményebb.
Szerinted a kettő közötti állagot kellene elérnem? A nyers tészta dagasztáskor már ne ragadjon a kézhez, vagy kicsit nyúlós legyen? Várom a segítségedet, köszi!
2013. júl. 22. 07:46
3/4 anonim válasza:
igen, a kettő közötti állagot kell elérni,amikor már nem ragad a kezedhez az már jó,csak vigyázz h ne legyen nagyon kemény se :)
4/4 A kérdező kommentje:
Jó! Köszi! Egyébként tegnapelőtt megint csináltam és jó lett! :-) Szerintem most már nagyjából érzem, hogy milyen legyen az állaga. :-) Kellemes nyarat Neked!!!
2013. júl. 25. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!