Szerintetek a lasagne finom?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 15:04
11/13 anonim válasza:
Isteni!!! De a zöldséges is jó, meg talán egészségesebb is....de ezek közkedvelt ételek, szerintem ízleni fog ;-)
12/13 bumbi02 válasza:
Ez a kérdés, hogy a lasagne finom-e, emlékeztet a "szeretitek a sajtot?" kérdésre.. A lasagnet legalább 2 tucat féleképp el lehet készíteni, és akkor még keveset mondtam..: ) Van olyan lasagne ami szerintem finom, van ami szerintem nem finom..: )
13/13 anonim válasza:
pár hete készítettünk először a családnak, de apámnak nem ízlett, és igazából nem is az ízével volt a baj, hanem a tésztával. a tészta kicsit nyúlós, és kemény volt, nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!