Mászkos lett a nokedlim kiengedés után. Más is járt már így?
Figyelt kérdés
Fagyasztottam le nokedlit. Forró vízbe raktam zacskóstul, és úgy engedett ki rövid idő alatt, majd ment a szószba, amit hozzá csináltam, de evés közben olyan kellemetlen, mászkosnak éreztem.2013. okt. 15. 13:32
1/3 anonim válasza:
Fagyasztott nokedlit szoba hőmérsékleten szoktam kiengedni. Ha már puha, mikróban, vagy sütőben átmelegitem. Valószinü a forró viztől ujra kezdett"főni".
2/3 anonim válasza:
Nekem még nem : de én úgy szoktam ,hogy hídeg vízbe teszem bele ,és így egyenletesen enged ki mire víz felforr ..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Van még pár adaggal a fagyasztómban, úgyhogy megpróbálom szobahőmérsékleten is a kiengedést, hátha úgy jó lesz!
2013. okt. 15. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!