Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A surimi fagyasztott rákrudak,...

A surimi fagyasztott rákrudak, készen vannak? Vagy kiengedés után kell sütni főzni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 15:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoktam pirítani öket pici olajon, hogy legyen egy kis piros kérge. Saliba is lehet tenni, szerintem akkor csak fel kell karikázni. A főzéstől tutira szétesne szerintem, nem maradna egyben, mint egy virsli. Szerintem piritsd meg egy kicsit, pár perc alatt megvan.
2010. jan. 27. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!