Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek egy nő is tud...

Szerintetek egy nő is tud finom, jó pacalt főzni?

Figyelt kérdés
Minden vélemény érdekel : Mindenkinek megy zöld ...
2013. okt. 15. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag nekem megy. Szerintem nincs olyan étel amit csak a pasik tudnak jól megcsinálni.

Velem szokták főzetni bográcsba a pörit, a halászlét is.

2013. okt. 15. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Na én nem tudok, ez biztos. Soha nem is próbáltam. :) Nő vagyok.
2013. okt. 15. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy tud!

Én is tudok, nemcsak lábasban, bográcsban is, akár pacalt, akár pörköltet, vagy még a tiszai halászlét is megfőzöm úgy, hogy aki eszi, mind a 10 ujját megnyalja utána!

Az csak duma, hogy ilyesmit csak a férfiak tudnak. Ezek az ételek elsősorban bográcsban készülnek, ahol általában előkerül a boros üveg is, ezért mondják azt, hogy csak a férfiaknak való az ilyesminek a főzése = ok az ivásra!!!

2013. okt. 15. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem próbáltam,mert nem szeretjük. De szerintem sincs olyan étel,amit csak pasik tudnak megcsinálni . És fordítva sincs,amit csak nők :) Aki megakar valamit csinálni,és még ha elsőre nem is sikerül,de próbálkozik,megfogja tudni csinálni :) Nekem pl a főzéseim elején a pergős rizs nem sikerült.Ma már "dalolva" lazán megcsinálom :D És így hogy megtudom már csinálni,tök egyszerűnek mondom :)
2013. okt. 15. 10:37
 5/5 doboszoli ***** válasza:

Drága Hölgyem!

Ti mindent meg tudtok csinálni, sőt egyszerre több dolgot is. Főzés közben mostok, gyereket neveltek, pakoltok utánunk.

Ezért (is) imádunk Benneteket!!

A kérdésre: Természetesen tud!

2013. okt. 15. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!