Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik levesporból lehet a...

Kiss-Kárpáty Ildikó kérdése:

Melyik levesporból lehet a legfincsibb levest főzni és hogyan?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy melyik levesport lehet úgy feljavítani zöldségekkel, fűszerekkel, babbal, borsóval, krumplival, tésztával hogy egy fincsi és laktató levest kapjunk eredményül?

2013. okt. 14. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Bármelyiket, én legjobban a Knorr Gulyáslevest szeretem,

főzök egy zöldséglevest és mikor megfőtt beleöntöm a zacsis levest.

2013. okt. 14. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Minden rajta van a poron általában :)
2013. okt. 14. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Hááát, szerintem ezek a porok elrontják a levest. Ha már följavíranád, akkor inkább csináld meg magad.

Ha mégis kell legalább egy levest mondanom, akkor a kőlevesre szavaznék.

2013. okt. 14. 21:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Kollégista koromban csináltam olyat, hogy gulyáslevest főztem porból (már nem emlékszem milyen volt) és beleöntöttem egy doboz babkonzervet, nagy jó volt. Valami hasonló ötleteket várnék ^^
2013. okt. 14. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek a levesek eleg hasonlo izuek. En magaban szeretem a knorr falusi csirkeleveset es a knorr ujhazi tyukhusleveset. Ha fel akarod javitani,akkor olyat vegyel,amibe sok fajta zoldseg van alapbol.
2013. okt. 14. 21:38
 6/8 lencsefőzelék ***** válasza:

Levesporból csak a nátrium-glutamátos az igazi! Az ad neki jó ízt. Ja, hogy mérgező? Ne érdekeljen, a lényeg, hogy finom!

[link]

2013. okt. 15. 01:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Lencsefőzelék, zseniális a válaszod. Gondolom, a lencse szólalt meg belőled, amit már megfőztek, tehát annak úgyis annyi.
2013. okt. 15. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Párolj gombát felszeletelt zöldségfélékkel, hintsd meg teljes kiőrlésű durumliszttel, kissé pirítsd, aztán öntsd fel vízzel. Levespor helyett tegyél bele tejfölt, szórd meg petrezselyemzölddel, és mindenféle ócska ízesítőket és egyéb vegyszereket nélkülözve kész lesz egy finom, laktatós, és egészséges levesed!
2013. okt. 15. 13:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!