Melyik fehércsokoládi a legjobb márkájú?
Figyelt kérdés
Fontos hogy csak natúr fehércsokoládé legyen és minnél több csokoládé tartalom legyen benne!!!! Köszi :)2013. okt. 10. 16:49
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, sajnos nem találtam a térképen Fehércsokolád nevű települést.
2/5 anonim válasza:
Én mindegyiket szeretem, de legjobban a Choqueur-t. (Azt hiszem, így kell írni.) Nem sok helyen kapható, az igaz, nem is a legolcsóbb. Na nem luxus-drága, csak 200 g-os táblákban kapható, nincs belőle kisebb, és az, ha jól emlékszem -- nem veszek túl gyakran, és már igen rég vettem utoljára...-- 400-valahány Ft.
4/5 anonim válasza:
En a coded'orra szavazok,az nem olyan brutal edes,nekem az izlik. De a milka pl nagyon gejl edes.
5/5 anonim válasza:
Sok finom fehércsoki van, de sajnos pont csokoládé egyikben sincs... A csokoládé kakaóbabból készült édesség, és a fehércsoki ezt nem tartalmazza.
Kakaóvaj viszont van benne!
Amúgy én a Milkát szeretem, csak úgy megenni. Sütibe meg Bocit szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!