Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kemény, ropogós csokimáz?

Kemény, ropogós csokimáz?

Figyelt kérdés
Hogyan kell olyan csokimázat csinálni akár tortára, akár islerre ami miután megdermed olyan kellemesen roppanós lesz? Amiket csinálok olvasztott csokiból az dermedés után is puha, olvadós.....
2013. okt. 10. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Dr. Oetker-nek van olyan tortabevonó csokimáza, amit úgy kell elkészíteni, hogy forró vízbe teszed a tasakot. Most nem jut eszembe a neve. Az kemény lesz, ha megszárad és nagyon finom az íze is. De biztos van többféle is.


Ha otthon szeretnéd elkészíteni, akkor étcsokit kell megolvasztani, és egy kis vajat vagy olajat kell hozzáadni, hogy hígabb legyen, de visszakeményedik, ha meghűl.

2013. okt. 10. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen ahogy elöttem írták : én midig vajat teszek a csokihoz :

Úgy szoktam ,hogy vajat ,és csokit együtt teszem a tálba és gőz felett olvasztom meg..

2013. okt. 10. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!