Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem serpenyőben a...

Hogyan süssem serpenyőben a csirkemellet úgy, hogy ne szárdadjon ki?

Figyelt kérdés
Sütöttem már nem is egyszer, de valamiért sose sikerül.Most néztem egy receptet, egy mézes mustáros csirkemell receptet, amit ki szeretnék próbálni, de nem tudom mi az eljárása annak, hogy ne száradjon ki. Tudom, hogy nem kell sokáig sütni, mert a csirkemell hamar kész van, de ennek ellenére mindig elrontom. Segítenétek, ti hogyan csináljátok? Köszönöm!
2013. okt. 10. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem se lett meg soha száraz.....
2013. okt. 10. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sikerült, nem száradt ki és a férjemnek is ízlett. :)
2013. okt. 10. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:

1.sz. szabály: a serpenyőbe mindig szobahőmérsékletű, a nedvességtől leitatott hús kerüljön.

Kevés olajon nagy hőmérsékleten hirtelen körbesütni, majd levenni a hőmérsékletet, majd vajat(!!!) hozzáadni a zsiradékhoz és takarékon mindkét oldalán 6-6 percig sütni fedő alatt. Omlós, ízletes, tökéletes sült csirkemell lesz belőle. Fedő alatt kicsit pihentetni, utána gyönyörűen szeletelhető.

2015. nov. 28. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!