Kókuszlevesbe szerintetek ez jó levesbetétnek? Vagy van más ötletetek?
Kókusztejes, citromfüves levest készítek. Párolt szezámmagos cukkinicsíkokra gondoltam levesbetétnek.
Tudom, hogy garnéla, egyéb rák vagy lazac esetleg jól illene hozzá, de nem eszem húst, szóval csak vegeátriánus ötletek érdekelnének. Egyébként még a zöldspárga jutott eszembe, de azt sajnos jelenleg nem lehet kapni frissen, vagy a zöldbab.
Nem lenne túl édes?
Szeretem a mangót, de inkább desszertbe, ez pedig egy sós leves lesz.
Nem szeretem az édes "leveseket" :). Ez egy ázsiai leves, szójaszósz van benne a kókusztej mellett, ami iszonyatosan sós. Mangó, ananász sajnos kizárva, pedig amúgy szeretem őket, csak nem sóval :)))
De köszönöm mindenkinek az ötleteket, jöhetnek még :)
Pirított mandula forgáccsal,vagy fenyőmaggal el tudnám képzelni.
Megadná a "ropogósságát".
Kicsit félrevezetted az előttem válaszolókat a kókuszleves megnevezéssel, ez egy sima thai leves.
Ha hús kizárva, akkor kemény tofu (firm tofu, így keresd) az általános levesbetét hozzá. Másik opció a fűszerezett, felcsíkozott szejtán.
Egyáltalán nem állt szándékomban vezetni senkit, a receptkönyvemben kókuszleves áll, és sehol sem említik hogy thai lenne :)
Mindenesetre köszönöm az ötleteket mégegyszer, a fenyőmag remek tipp. A tofu is, de a héten lesz miso leves is, így elég a tofuból abba :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!