Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött káposztában segítséget...

Töltött káposztában segítséget kérnék?

Figyelt kérdés

Csak fél kiló húsom van abba mennyi rizst kell belerakni? Én előfőzött rizst használok mindig, akkor gondolom, ha a felét belerakom + egy tojást akkor nem lesz ágyúgolyó?

Ehhez a húsmennyiséghez elég fél kiló apró káposzta nekem olyan kevésnek tűnik?

2009. nov. 9. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne egyszerre keverd a húshoz a rizst....Akkor biztosan látni fogod mennyi kell bele.Èn sosem mérem,miböl mennyit taszek....
2009. nov. 9. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Helo.Fél kg húshoz kb 10-15 dkg rizs ajánlott
2009. nov. 9. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
szia. Minek TOJÁS a töltött káposztába????? hm. általában fele rizst szoktam rakni bele, és nem főzöm elő. De úgy is biztos jó. Nem fő szét?? erre nem szokás - szabolcs és hajdú megye- . Szóval apróra szeded a leveleket, és jó lesz, bár így nem tudom mennyi a fél kg káposzta. abálva torzsa nélkül fél kg?? mert az nem olyan kevés. Sok sikert.
2009. nov. 9. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Tojást én sem raknék bele,az a fasírtba való.Fél kiló aprókáposzta elég,ha van leveled is a gombócoknak,Fél kg húhoz egy marék rizst rakj,de nem kell előre megfőzni,megfő a hússal együtt.
2009. nov. 9. 14:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat!

Hát én eddig mindig raktam egy tojást a darálthúshoz, csak nem ennyi mennyiségből szoktam csinálni:)!

Van egy fél kilós vágott savanyú káposztám és van 5-6 levelem ilyet tudtam hirtelen venni a zöldségesnél.

Ma meg ugye nincs nyitva hentes bolt és holnapig meg már nem bírom ki töltött káposzta nélkül, így ezért csinálok csak ilyen kis mennyiséget:(, amúgy másfél kiló húsit szoktam venni és ahhoz jó sok káposztát, mert nagy mennyiségben a finom:)!

Köszönöm a segítségeteket, egy 17 hónapos anyuka aki 17 hetes kismama is.

2009. nov. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!