Találtam egy liszt nélküli diós piskótából kilehetne hagyni a diót?
Szóval találtam egy liszt nélküli diós piskóta receptet,megsüttem és elsőre nagyon jól sikerült,jó puha és finom lett.Most lessz a férjem szülinapja és szeretném neki megsötni ,csak az a probléma hogy az anyósom nem bírja a diót,ebbe meg kell 6 kanál dió,6 kanál zsemlemorzsa,cukor,tojás,sütőpor.
Szerintetek tehetnék a dió helyett még 6 kanál zsemlemorzsát,vagy nem olyan lesz már akkor az állaga?Nem tudom ,hogy a dió milyen szerepet játszik eben a piskótában.Netán kakaóporral is helyettesíthetném?
Valaki hozzá értő válaszolhatna?
"nem bírja a diót,"
Azért mielőtt megtréfálod, hogy nincs benne mandula se meg semmi, csak meg kéne tudni, hogy miért nem bírja a diót.
Ha allergiás a diófélékre, lehet a mandulát, mogyorót se bírja, az epebetegekkel szintén ez a helyzet.
Nehogy eltitkold előle, hogy miből készült.
A mandulának természetesen más íze van, mint a diónak, de finom. nyugodtan megmondhatod anyósodnak, hogy mivel tudod, hogy nem szereti a diót, mandulás sütit készítettél.
szerintem még értékelni is fogja az igyekezetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!