Mitől lehet keserű íze a kekszemnek?
Ezt a receptet csináltam (fele mennyiségben):
A tojást külön feltörtem, a sárgáját kipukkasztottam, semmi szaga nem volt, a többi összetevő olyan ártatlan, tejet nem raktam bele, csak egy kis vanília aromát.
És mégis.
Igaz langyosan kóstoltam, de attól még nem kellene.
Szerintetek?
Merjem adni a gyerekeknek?
ha Te nem szivesen ennéd meg, akkor hanyagold a dolgot gyereknek is!!!
szerintem a vanilia aroma nem birhatja a magas hőfokot.
vaniliás cukor is aromás bizonyára, de az mégis valahogy más. Én bourbon vaniliás cukrot szoktam venni, igaz drága, tán 75-80 Ft már zacskója?
aromát nem ajánlanék sütős dologba inkább csak krémekbe. De igazándiból oda se (((
Jajj, akkor megfejtettem, köszönöm!
A sütőpor az biztosan, lusta voltam külön keverni, és mindent egybedobtam, pedig a recept írta is a sorrendet.
Viszont teljesen kihűlve már nem érzem azt az ízt, akkor mehet a gyerekeknek?
Hiszen a sütőpor sem lehetett "romlott".
A vanília aromát számtalanszor használtam már máskor is kuglófba vagy más kekszbe, szóval azzal biztos nincsen baj.
Köszi! :)
Komolyan mondom, hogy nem vagyok kezdő sütögető, de ilyen még nem történt velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!