Mitől lett keserű a levesem?
Figyelt kérdés
Ezek voltak benne: 1cukkini, fél főzőtök, 1 vöröshagyma, 2 kis újburgonya, fűszerekből 1-1 csipet:
fokhagymagranulátum, kapor , őrölt kömény, só , bors, koriander, egy marék friss petrezselyemzöld meg 1 zöldségleves kocka
Plusz került bele kb. 2 ek. szőlőmagolaj
és kuktában főztem ezekete 10-15 percig
2013. jún. 8. 13:46
1/7 anonim válasza:
Leginkább a cukkinire gondolok, hogy keserű volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint talán nem volt elég friss ?
2013. jún. 8. 13:59
3/7 anonim válasza:
Sajnos van amikor a cukkini keserű, egyszer nekem is ki kellett dobni egy drága cukkinis rakottast, mert keserű volt benne a cukkini, pedig friss volt.
4/7 anonim válasza:
Padlizsánt ezért szokták lesózni, de az uborka is szokot keserű lenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. Akkor legközelebb, ha megkóstolom főzés előtt a cukkinit, elkerülhetem ezt , ugye ?
2013. jún. 8. 14:35
6/7 anonim válasza:
Igen, nyalogatni kell mindkét végét, mint az uborkának.
:-)
7/7 anonim válasza:
Szerintem is a cukkini, különösen, ha nem hámoztad meg. Az uborka is akkor marad keserű, ha "vékonyan" hámozod és marad rajta egy-két helyen olyan zöld rész. Ha a cukkinidnél is maradt ilyen csík, vagy egyáltalán nem hámoztad, csak mostad, akkor bizony előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!