Gulyás levest csinálhatom fele marha húsbol, fele sertés húsbol?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 17:19
1/8 anonim válasza:
Ha van kedved vele pepecselni, hiszen a marhahúst sokkal tovább kell főzni, mint a sertést. Nah meg akkor fél gulyásleves lesz :D
3/8 anonim válasza:
Az igazi gulyás pontosan fele-fele arányú húsból készül.
4/8 anonim válasza:
Az igazi gulyás csak marhából készül...
5/8 acelsziv válasza:
4 -nek igaza van. Ennek ellenére finom sertésből is. Kérdező: nyugodtan csináld.
6/8 anonim válasza:
lehet, a gulyás amúgy is egy szakaszos egytál, de akkor már a húsnál is oda kell figyelned. előbb a marha, ha majdnem puha akkor a disznó, és utána sorjában a többi, zöldségfélék, krumpli, a csipetkével zárjuk.
7/8 anonim válasza:
Mondjuk a gulyás es a gulyásleves épp nem ugyanaz.... Mellesleg meg bármiről lehet készíteni, nálunk pl évek óta csirkemellbol van, mivel nem eszik a család voroshust.
8/8 anonim válasza:
Szerintem anno a gulyások, kanászok összepacsiztak néha, és közösen is főzhettek.Biztos vagyok benne, hogy nem ördögtől való egy vegyes marha-disznó gulyás, persze a főzési időket figyelembe véve.
Egy kis marha megadja a jó lapot, utána már csak szaporítani kell...:), esetleg egy kis disznóval .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!