Ki mit süt-főz a hétvégére?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 16:30
31/37 anonim válasza:
A spargakremleveses vagyok, nem otthon elek,es azt kell mondjam,nem szeretem a hazai konyhat. Mindig hus, mindig nehez,paprikas etelek. Hal szinte soha, max zsiros halaszle, zoldsegek soha,max zsirosan hussal. Sehol semmi egeszseges etel!!! A kulfoldieknek ez inkabb erdekes,mint kovetendo pelda. En Olaszorszagban elek jo ideje, nem birtam mar a magyar mentalitast, es nem evszakhoz fozok. Azt keszitek,amit kivanok.
32/37 anonim válasza:
Én ma vega curryt főztem egyébként (navratan korma valamilyen mutációját :) ).
Spárgás: az ok, hogy nem évszakhoz főzöl, csak meglepődtem, mert itt határozottan csak tavasszal tudok friss spárgát venni a spárgaszezonban, azon kívül, ha akarnék se nagyon tudnék krémlevest főzni belőle. :)
33/37 anonim válasza:
Pedig megprobalhatnad mert nagyon finom!:)
34/37 anonim válasza:
Na de hogyan, ha nem kapok spárgát? :)
35/37 anonim válasza:
Konzervbol, de jo minosegut vegyel!!! Akkor finom lesz,bar teny, frissbol az igazi. Bocsi, talan irtam is, de nem mo.- on elek.
36/37 anonim válasza:
Írtad...én sem Mo-n élek, de itt még nem láttam nagyon spárgakonzervet, de majd körbenézek valami nagyobb boltban...
37/37 anonim válasza:
Jo, de kell lennie. A csaladom otthon el, ok is csinaltak egyszer karacsony elott. Megkerdezem anyut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!