Kinek van kedve sütni?
Megsütöd a palacsintát, elosztod, hány közvetlen szomszédod van, annyi adagot teszel egy-egy darabka alufóliába, és becsöngetsz a szomszédokhoz:
"Jó estét kívánok, xy vagyok, most költöztem a szomszéd lakásba. Kérem fogadják ezt tőlem, szeretettel hoztam!"
Jaa! És eszedbe ne jusson bemenni hozzájuk, még akkor sem, ha kedvesen hívnak. Mondd, hogy még nem érsz rá, mert nem vagy még berendezkedve, kicsomagolva, csak megéheztél, sütöttél, és mivel sok lett, fogadják el amit vittél.
Ha bemégy, illik "visszahívni" őket, de még azt sem tudod, kifélék-mifélék, lehet hogy később úgy gondolod, hogy nem szívesen látnád őket a saját lakásodba.
A mi házunkban pl. ilyesmi szokás van, ha mást nem egy-egy almát, hasonló apróságot viszünk, és kb. ilyen szöveggel "mutatkozunk be és csináljuk meg az első pofa-vizitet"!
Szerintem első nap ne a szomszédokat zavard ezzel, esetleg furán néznek rád. ráérsz később i ismerkedni.
süss valamit, és holnap vidd a munkahelyedre, vagy ahol a napodat töltöd iskola, vagy nemtudom hol.
biztos akadnak emberkék , akikkel közösen elfogyaszthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!