A párotok hogy reagálja le, ha készítetek neki valamit enni, de nem sikerül jól?
Mérgesek? Kinevetnek? Azért értékelik az igyekezetet?
Nekem kicsit rosszul esik, ahogy bánt, ha nem sikerül :-(
Mindenki le van pontozva. Eddig nem írtam, de ezt most muszáj megjegyeznem: mindenki hasznos és normális választ adott! Mégis, miért a lepontozás? És ki által? Eszméletlen ez a fórum, komolyan...
Amúgy nálunk is mindig az van, hogy csak nevetünk. :)
Ritka hogy elrontok valamit,ha észreveszem,akkor mérgelődök egy sort,és ha feljavitható,akkor javitom,ha nem,akkor kuka.
De van hogy összeütök valamit,és valamiből több/kevesebb megy bele,meg se kostolom,csak tálalom.Akkor csak annyit mondott eddig mindig a párom,hogy szivem,kostold csak meg,ilyen akart ez lenni? Ha azt mondanám,hogy igen,szó nélkül megenné.De nem etetem meg vele ami nem finom.
Ő is szokott néha főzni,annyira nem tud,most tanulgat,együtt nevetünk,ha nem sikerül valami.De ki sosem nevetném,mérges sem vagyok,örülök hogy próbálkozik.
Ő se mérges soha,ki se nevet,egyrészt tudná,hogy minimum a fejéreboritom,másrészt főzhetne magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!