AJánlanátok valami finom receptet tejérzékenyeknek?
Figyelt kérdés
elég gyakorlott vagyok, 3 éve sütögetek ezt-azt
A barátomat szeretném elképráztatni valami finomsággal. Holnap suli után szeretném megcsinálni
Szerdára kellene bevinnem
Köszönöm
És tényleg csak olyan receptet írjatok, amit próbáltatok már és bevált
2013. szept. 16. 20:03
1/5 anonim válasza:
A tejet helyettesitsd laktozmentessel. Sult kremturotorta, meggyes dios piskota, fehercsokis kokuszkocka, brownie mogyoroval, repatorta, dios kevert suti, turos pite, cookie. Hirtelen ezek jutottak eszembe amik nem nehezek es en mar probaltam.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
céklás browni. Vaj helyett tegyél bele margarint. Én is laktóz érzékeny vagyok és ez így szuper finom
4/5 anonim válasza:
Az első amit írt jók, de soha életében nem sütött semmit... (vaktában lövöldöz) :D Korábbi válaszaiban legalábbis ezt írta magáról.Most már hazudik is.
5/5 anonim válasza:
Ha egy abszolut tejmentes szilváspite (kevert tészta) megfelel, akkor szívesen leírom.
Az "elkápráztató" jelző túlzás lenne rá, mármint kinézetre, de, hogy nagyon finom, az garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!