Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » AJánlanátok valami finom...

AJánlanátok valami finom receptet tejérzékenyeknek?

Figyelt kérdés

elég gyakorlott vagyok, 3 éve sütögetek ezt-azt

A barátomat szeretném elképráztatni valami finomsággal. Holnap suli után szeretném megcsinálni

Szerdára kellene bevinnem

Köszönöm

És tényleg csak olyan receptet írjatok, amit próbáltatok már és bevált

2013. szept. 16. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A tejet helyettesitsd laktozmentessel. Sult kremturotorta, meggyes dios piskota, fehercsokis kokuszkocka, brownie mogyoroval, repatorta, dios kevert suti, turos pite, cookie. Hirtelen ezek jutottak eszembe amik nem nehezek es en mar probaltam.
2013. szept. 16. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt mentsd el, nemcsak tejmentes, minden-mentes, lehet belőle sütni-főzni.

2013. szept. 17. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
céklás browni. Vaj helyett tegyél bele margarint. Én is laktóz érzékeny vagyok és ez így szuper finom
2013. szept. 17. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első amit írt jók, de soha életében nem sütött semmit... (vaktában lövöldöz) :D Korábbi válaszaiban legalábbis ezt írta magáról.Most már hazudik is.
2013. szept. 17. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha egy abszolut tejmentes szilváspite (kevert tészta) megfelel, akkor szívesen leírom.

Az "elkápráztató" jelző túlzás lenne rá, mármint kinézetre, de, hogy nagyon finom, az garantált.

2013. szept. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!