Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Teljes kiőrlésű búzaliszt vs...

Teljes kiőrlésű búzaliszt vs durum- és rozsliszt (finom). Melyik és miért?

Figyelt kérdés
Rohanós életmódom rávett, hogy lassú felszívódású szénhidrátokat fogyasszak, amúgy elég gyors az anyagcserém, de mégsem ehetek óránként...Rengeteg helyen látok ilyen-olyan bio termékeket, a kérdésem az, hogy melyik az egészségesebb? És pl durumból vagy rozsból ti láttatok már teljes kiőrlésűt?
2013. szept. 15. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, mindből van. Illetve a durum már az.
2013. szept. 15. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a tönköly.
2013. szept. 15. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, a tonkoly a legjobb! Nagyon sokaig eltelit es finom az ize. En a Ceres tonkoly toastkenyeret veszem, nekem.bevalik nagyon:)
2013. szept. 15. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!