Melyik az a francia süti nagyon híres és finom?
nem tudom, én ugy vagyok ilyen kaja dologgal, hogy inkább a magyarságom csodás sütijeivel hozakodnék elő, nem azzal, amit ők ott akkor esznek amikor akarnak!
A somlói számomra toppp, ha jól van elkészitve.
Vagy egy finom francia (ha már egyszer francia ;-) krémes?
majd megkedvelnék hazánk süteményeit is!!!!
Szerinted egy franciának te finomabb francia süteményt fogsz sütni, mint amit ő ismer?
Ez kb. olyan, mint a németeknél a "goulash" néven futó répás marhapörkölt és az igazi gulyás közössége.
Ha tényleg fontos és tényleg francia sütit akartok (tök hülyeség), akkor hozzatok a Zazzi Cukrászdából (Kolosy tér mellett a második kis utca a sétálóutcáról), ők az olyan típusú, innovatív süteményekre szakosodtak. Ha te akarsz sütni, akkor olyat süss, amiről tényleg tudod, hogy nagyon finom.
Nem tudom ki gondol olyat, hogy ha külföldi vendég jön, akkor a hazája kajáját kell főzni...Te talán Olaszországban meg Spanyolországban is bablevest és túrós csuszát akarsz enni?
Szerintem is érdekesebb lenne nekik valami olyasmit csinálni, ami kuriózum számukra.
Amit ők ismernek, úgysem biztos, hogy el tudod készíteni a szájuk íze szerint.
Én amin gondolkodnék:
- somlói
- palacsinta
- aranygaluska vaníliasodóval
- zserbó
- dobos torta
- rigó jancsi
- Rákóczi túrós
- krémes
- mézeskalács
- almás pite...
5-ös 6-os ezerrel egyetértek.
de amint látom mentek a lepontozások(((
akkor tessen kedves kérdező elővenni a gugli barátunkat és beirni hogy franciaország hires süteményei:
még meg is mutatják.
jó munkát.
a befolyásos embereknek jó étvágyat.
És egyél olaszországban gulyáslevest.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!