Egy kedves francia barátom pizzáscsigát szeretne ajándékba. Tudtok egy helyet ahol finom pizzáscsigát csinálnak és hétvégén is nyitva van esetleg? Hétfő hajnalban utazom. üdv
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 22:56
1/7 anonim válasza:
Én tök jót csinálok állítólag :)
2/7 anonim válasza:
MIért nem sütsz neki, ha odaértél?
3/7 anonim válasza:
Hol laksz?
Kolosy téri sütödében elég jó szokott lenni, reggel 5-kor nyitnak.
4/7 anonim válasza:
Az Auchan is elég jót csinál. Mondjuk nem tudom kint kapható-e, szerintem igen de ezek szerint nem mert nem kérne ha lenne:)
5/7 anonim válasza:
Szerintem az csak frissen az igazi, tehát akkor kellene megvenned, amikor utazol.
6/7 anonim válasza:
Melyik városban lax? Debrecenben a Diti pékségben nagyon finom pizzáscsiga van de vele szembe van egy Kiscipó pékség ott is finom.
7/7 anonim válasza:
Francia?!
Nem inkább csigás pizzára gondolt?! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!