Megpucolt gomba fejeket legagyaszthatom? Panéroljam ki vagy csak simán tegyem el ha lefagysztható?
Panírozva tedd el, úgy, hogy egy tálcán előbb fagyaszd le, ne érjenek egymáshoz. ha teljesen kemények, akkor akár zacskóba is teheted nem fog összefagyni.
Kiengedés nélkül fagyosan kezdd majd sütni, amikor szükséged lesz rá.
Sehogysem szabad kiolvasztani a fagyos panírozott dolgokat!
Azon mód fagyosan kell megkezdeni a sütésüket.
Mégnézhetné azt a gombát a kérdező, amit kiengedve szeretne kisütni, egy vizes máladozó prézlis lötyedék lenne belőle.
Nem szabad bepanírozni.
Egy moslék állagú trutyi lesz a panírból
A gomba amúgy is durván elvizesedik a fagyasztástól, ettől a víztől elázik az egész.
Ha fagyosan akarod panírozva megsütni, akkor az olaj is elázik, tiszta víz lesz, és csak főni fog benne a gomba.
A rántott gombafej frissen jó.
A gyorsfagyasztáson kívül (-70 fok) nincs olyan módszer, hogy ugyanolyan minőségű legyen a fagyasztott.
Ha valamennyire ehetőt akarsz, fagyaszd le, aztán olvaszd ki, csepegtesd le amennyire lehet, és utána panírozd be, és süsd ki.
panér jenő vagyok..tiszteletem
kö aztat panyérolnyi oszt utánnyaa fagggyasztanyi
Ha fagyasztva akarod tárolni, akkor ajánlom ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!