Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a címe ennek a szakácskönyv...

Mi a címe ennek a szakácskönyvnek?

Figyelt kérdés
Keresek egy szakácskönyvet, amiben kimondottan nagyon régi, régies sütemények szerepelnek! Nagymamáink, dédmamáink korából! Sajnos elfelejtettem a címét de az irójat is!

2013. szept. 14. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem szakácskönyv, csak süteményes, akkor valószínűleg a Váncza :A mi süteményes könyvünk lehet. Van viszonylag újabb kiadása is.
2013. szept. 14. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Valóban az egyik igen híres a "Váncza-féle szakácskönyv"

Azon kívül volt a "Katóka szakácskönyve"

De én még emlékszem olyan címűre is, hogy "A nagyi receptjei"

Jelenleg már "nagymama-korban" vagyok, fiatal koromban Horváth Ilona, Pelle Józsefné szakácskönyveit forgattam

2013. szept. 14. 15:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Az a kis piros az nekem is megvan, bár már nagyon viseltes! :) A Horváth Ilona féle nagy Szakácskönyv is megvan!

Olvastam róla az interneten, és sehogy sem találok vissza az oldalra, hogy melyik lehet ez a könyv! :(

2013. szept. 14. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!