Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tiramisut készítettem az...

Tiramisut készítettem az alábbi link alapján, de írt a krémbe lapzselatint amit nem raktam bele. Ennek hiányában reggelre mikor már jó hideg lesz széteshet a tortaforma leszedése után?

Figyelt kérdés

[link]


Igaz nem tortának írja de én annak készítettem, nagyon remélem megkeményedik előre, aki tud esetleg hozzászólni, várom a véleményét.


2013. aug. 9. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy széteshet, az tartja össze.
2013. aug. 9. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 bumbi02 ***** válasza:
Mivel a tiramisuban nincs szükség zselatinra, ezért nem fog szétesni: sose használtam még zselatint tiramisuhoz.. A krém egyszerűen 5 tojás sárgája 500 gramm mascarponeval és 10ek cukorral, 5 tojásfehérjéből kemény hab, ezt beleforgatjuk, és kész. Nem esik szét.
2013. aug. 10. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
De ő tortának csinálta , ki akarja szedni a formából, úgy meg kell bele zselatin.
2013. aug. 10. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!