Tiramisut készítettem az alábbi link alapján, de írt a krémbe lapzselatint amit nem raktam bele. Ennek hiányában reggelre mikor már jó hideg lesz széteshet a tortaforma leszedése után?
Figyelt kérdés
Igaz nem tortának írja de én annak készítettem, nagyon remélem megkeményedik előre, aki tud esetleg hozzászólni, várom a véleményét.
2013. aug. 9. 21:54
1/3 anonim válasza:
Persze hogy széteshet, az tartja össze.
2/3 bumbi02 válasza:
Mivel a tiramisuban nincs szükség zselatinra, ezért nem fog szétesni: sose használtam még zselatint tiramisuhoz.. A krém egyszerűen 5 tojás sárgája 500 gramm mascarponeval és 10ek cukorral, 5 tojásfehérjéből kemény hab, ezt beleforgatjuk, és kész. Nem esik szét.
3/3 anonim válasza:
De ő tortának csinálta , ki akarja szedni a formából, úgy meg kell bele zselatin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!