Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lennél olyan kedves, hogy...

Lennél olyan kedves, hogy leírod a "gumimaci" receptjét?

Figyelt kérdés

Más néven rezgőnek hívják! 4 más-más színű rétegből áll, nem kell sütni, minden réteghez kell szalicil (azt hiszem)

A sárga réteg valami tojásos, a fehér tejfölös, a barna csokis és a legfelső színe a gyümölcskocsonyától függ! Úgy megkívántam, még sosem csináltam (igazság szerint semmilyen sütit se), tehát szeretnék egy nagyon pontos, aprólékos, szájbarágós (8 éveseknek való) receptet egy Kedves Fórumozótól. Köszi

2013. aug. 6. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. aug. 6. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

Az előző választ is én írtam csak véletlenül hamarabb elküldtem. Innen válogathatsz.

2013. aug. 6. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez nem jó,de azért köszi! (a kommentek alapján állítólag nem áll össze)
2013. aug. 6. 18:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Második kösziiii
2013. aug. 6. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt én írtam, csak külön küldtem el. Nincs mit. A kommenteket nem olvastam, én nem ennék meg ilyet, ezért az elkészítése sem érdekel. Csak belinkeltem amit egy egyszerű keresés kidobott.
2013. aug. 6. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!