Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Heti vagy havi bevásrálást...

Heti vagy havi bevásrálást csináltok? Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Mi hetente járunk boltba. Általában péntek délután. Összeírom, hogy miket főzünk azon a héten és ahhoz vásárolunk be. Nagyon ritka, hogy hétköznap bemegyünk még boltba.
2013. szept. 4. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok 1 hónapra előre bevásárolni, úgyhogy hetit tartok. A heti bevásárlás előnye, hogy hetente cserélődnek az akciók.
2013. szept. 4. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyook még azt hozzátenném, hogy én szívesen csinálnék havi bevásárlást is, de egyrészt nincs autónk és azért a havi ételt hazacipleni nem túl könnyű, másrészt lehet, hogy akkor azért nem tudnám akkor kikerülni, hogy hétközben boltba kelljen menni.
2013. szept. 4. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi sajnos mindennap járunk a boltba. Nem túl nagy a fagyasztó rész a hűtőnkben,az ebédek szinte mindig húsosak ,szóval nemtudjuk annyival előre megvenni őket . Bár szerencsére nincs messze a Tesco :)
2013. szept. 4. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Hetit.Általában mi is szórólapokból választjuk ki az akciós dolgokat.Alapvető dolgokból (liszt, cukor, zsír,rizs, tészták, olaj, fűszerek... stb. ) azért több hétre való készlet is van mindig.
2013. szept. 4. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
2 hetente nagy bevásárlás Auchan-ban és ha valami kifogy és sürgősen kell akkor kisbolt.
2013. szept. 4. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hetit. Havit hogy lehet egyáltalán? Tej, sajtok, felvágottak nem jók olyan sokáig.
2013. szept. 4. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden nap megyek boltba. Keptelen vagyok elore tervezni. Ha elfogyott valami,akkor potolom. Egyebkent sem szeretem a tescot,auchant stb. Cba,interspar nekem megfelel.:)
2013. szept. 4. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Amíg Mo-n laktunk, megtermeltem a betevőnket, és volt, hogy két hónapig se mentünk boltba. Most Németországban lakunk, minden nap megyünk, ha másért nem, gyümölcsért.
2013. szept. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!