Kaptam egy táska friss sóska levelet. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Még sosem csináltam semmit sóskából, a családban senki sem. Ezt egyáltalán mint saláta kell enni? Vagy főzni? Esetleg más? Főzeléken gondolkodtam, de azt férjem nem enné meg. Más ötlet?2013. szept. 2. 10:59
1/2 anonim válasza:
Itt körülnézhetsz, főzeléket én sem szoktam, mert nem szeretjük, de salátát, krémlevest vagy zöldséges mártogatóst szoktam belőle. Van egy pár recept a fenti oldalon.
2/2 anonim válasza:
Fozeleket,martast,szoszt csinalhatsz belole fott krumplihoz, tojashoz,fasirthoz,fott hushoz,de ha friss,magaban is ragcsalhatod, vagy salatakent vagy fuszerkent is eheted,esetleg pitebe vagy palacsintaba toltelekkent is elkeszitheted. Csak vigyazz mert nem mindenhez jo az ize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!