Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóskamártást hogyan kell...

Sóskamártást hogyan kell készíteni jól, fagyasztott sóskából?

Figyelt kérdés

Egyszer sikerül, egyszer nem.

Teszek bele cukrot, aztán valahogy elveszti a jellegét időközben, lehet hogy elcukrozom, vagy nem tudom. Segítsen valaki! Ma ki kellett öntenem az egészet.



2012. aug. 21. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ugy erzed h elcukroztad, rakj bele citrom levet. De ha mondjuk a cukor miatt egett oda az alja, akkor hasznalj inkabb folyekony edesitöt.


En igy szoktam csinalni:

Kiolvasztod a soskat. Vajon (kocka), vagy keves olajon megparolod. Felöntöd vizzel, aztan csinalsz ra tejfölös habarast. (fel kg soskahoz kb 4 pupos ek liszt)

Hökiegyenlitesz,(a habarasba teszel a forrasban levö soskabol egy keveset h langyos legyen.) Aztan a forrasban levö soskahoz öntöd lassan, miközben kavarod.

Varsz, varsz, ...közven kavarod h le ne egjen.

Amikor mar eleg sürü, akkor adod hozza a cukrot vagy az edesitöt. Igy nem fog leegni.

2012. aug. 21. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon kevés vízben megpárolom a sóskát, majd készítek, egy vajas fehér rántást, amit hidegtejjel csomómentesre keverek ezzel sűrítem be a sóskát, borsozom , kicsit sózom és csak a legvégén cukrozom apránként, és közben kóstolgatva.
2012. aug. 21. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm..:)

nem égett le, de fura íze lett, valószínüleg elcukroztam a végén.

2012. aug. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!