Sóskamártást hogyan kell készíteni jól, fagyasztott sóskából?
Egyszer sikerül, egyszer nem.
Teszek bele cukrot, aztán valahogy elveszti a jellegét időközben, lehet hogy elcukrozom, vagy nem tudom. Segítsen valaki! Ma ki kellett öntenem az egészet.
Ha ugy erzed h elcukroztad, rakj bele citrom levet. De ha mondjuk a cukor miatt egett oda az alja, akkor hasznalj inkabb folyekony edesitöt.
En igy szoktam csinalni:
Kiolvasztod a soskat. Vajon (kocka), vagy keves olajon megparolod. Felöntöd vizzel, aztan csinalsz ra tejfölös habarast. (fel kg soskahoz kb 4 pupos ek liszt)
Hökiegyenlitesz,(a habarasba teszel a forrasban levö soskabol egy keveset h langyos legyen.) Aztan a forrasban levö soskahoz öntöd lassan, miközben kavarod.
Varsz, varsz, ...közven kavarod h le ne egjen.
Amikor mar eleg sürü, akkor adod hozza a cukrot vagy az edesitöt. Igy nem fog leegni.
köszönöm..:)
nem égett le, de fura íze lett, valószínüleg elcukroztam a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!