Nagy baj ha lilahagymát használok föl?
Figyelt kérdés
Fasírtot akarok csinálni 1 kg darált húsból, de csak egy fél vöröshagyma van itthon, lilahagyma viszont van. Nagy baj ha lilahagymát rakok bele?? Nem lesz furcsa az íze ettől?? Amúgy hány hagyma kell ennyi húsnál összesen? Kösz a válaszokat!2009. nov. 1. 16:55
1/7 anonim válasza:
Miért lenne baj? Ízlés dolga mennyit teszel bele! két közepes nagyságú vagy egy nagy szerintem megfelelő.
2/7 anonim válasza:
Csak a szine lesz a hagymának benne fucsa zöldes, izre nincs különbség.
Ennyi húshoz max 1-2 hagymát vennék, többet semmiképpen sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a gyors válaszokat, akkor így csinálom :)
2009. nov. 1. 17:06
4/7 anonim válasza:
A lila hagyma mióta zöld??? :)
Egyébként nagyon finom lesz a fasírt lila hagymával is!
5/7 anonim válasza:
A lila hagyma fözés közben kap kicsit zöldes árnyalatot - az elsö alkalommal igen meglepett, mert nem tudtam erröl.
6/7 A kérdező kommentje:
Miután kisütöttem, tényleg olyan sötétzöldes árnyalatú lett a lilahagyma benne, viszont ízre ugyanolyan volt, sőt talán még jobb is, legalább volt egy kis változatosság :D
2009. nov. 2. 04:03
7/7 anonim válasza:
Éppen ezért irtam, hogy fura szine lesz, mert van, aki megilyed, hgy romlott volt a hagyma - és csak a szine miatt kár lenne, ha kidobnád a finom ételt...
Örülök, hogy izlett igy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!