Farsangi fánk töltése lekvárral?
Figyelt kérdés
az egyik tételben az áll hogy
először porcukrozzuk a fánkot és utánna töltjük meg lekvárral...
ehhez van valami "speciális" eszköz vagy pl. bevágom a felénél és rakok bele aztán visszahajtom? vagy hogyan?
2013. szept. 1. 15:42
1/4 anonim válasza:
Farsangi fánkot NEM szokás lekvárral tölteni, csak a tetejére tesznek lekvárt.
A bécsi fánkot töltik lekvárral. A kisült fánkba egy töltő segítségével teszik a lekvárt.
2/4 anonim válasza:
Általában kívül,a mélyedésben van a lekvár,porcukrozás után. De meg lehet csinálni pont úgy,mint a derelyét,és akkor minden kunszt nélkül belül van a lekvár.A 2 tésztaréteget,mielőtt összehajtanád,kicsit meg kell nedvesíteni,utána kiszúrni a fánkszaggatóval.
3/4 anonim válasza:
Van erre a specialis tolto,amit cukraszkellekesnel lehet beszerezni. Pudingot,lekvart,mindenfele kremet lehet igy tolteni. De a tetejere is teheted,ahogy mar irtak,csak akkor mas forma legyen. Egyebkent ha sima fankot keszitesz es melle csinalsz kulonbozo kremeket,ontetet,ugy se rossz:)
4/4 A kérdező kommentje:
ez sajnos vizsga lesz szóval ugy kell csinálni ahogy mondják :D
köszi mindenkinek :D
2013. szept. 3. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!