Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Farsangi fánk töltése lekvárral?

Farsangi fánk töltése lekvárral?

Figyelt kérdés

az egyik tételben az áll hogy

először porcukrozzuk a fánkot és utánna töltjük meg lekvárral...

ehhez van valami "speciális" eszköz vagy pl. bevágom a felénél és rakok bele aztán visszahajtom? vagy hogyan?


2013. szept. 1. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Farsangi fánkot NEM szokás lekvárral tölteni, csak a tetejére tesznek lekvárt.

A bécsi fánkot töltik lekvárral. A kisült fánkba egy töltő segítségével teszik a lekvárt.

2013. szept. 1. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában kívül,a mélyedésben van a lekvár,porcukrozás után. De meg lehet csinálni pont úgy,mint a derelyét,és akkor minden kunszt nélkül belül van a lekvár.A 2 tésztaréteget,mielőtt összehajtanád,kicsit meg kell nedvesíteni,utána kiszúrni a fánkszaggatóval.
2013. szept. 1. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Van erre a specialis tolto,amit cukraszkellekesnel lehet beszerezni. Pudingot,lekvart,mindenfele kremet lehet igy tolteni. De a tetejere is teheted,ahogy mar irtak,csak akkor mas forma legyen. Egyebkent ha sima fankot keszitesz es melle csinalsz kulonbozo kremeket,ontetet,ugy se rossz:)
2013. szept. 1. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

ez sajnos vizsga lesz szóval ugy kell csinálni ahogy mondják :D

köszi mindenkinek :D

2013. szept. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!