A császármorzsát vajon vagy olajon kell megsütni?
Figyelt kérdés
Sok helyen vajat olvastam, de amit én szeretnék megcsinálni, az a recept olajat ír.2013. aug. 29. 13:11
1/6 anonim válasza:
vajat szoktam ,de volt már hogy nem volt itthon és olajon csináltam . nem volt semmi baja ..
4/6 anonim válasza:
Én mindig margarinon szoktam, egészen más az íze, de olívaolajjal is finom, úgy pikánsabb. :)
5/6 anonim válasza:
Én azon szoktam ami van itthon! Általában vajon, de sütöttem már olajon...margarinon...
6/6 anonim válasza:
En olajon vagy margarinnal csinalok mindent,nem szeretem a vajat se a zsirt. De barmelyikkel finom lesz,ha jo a teszta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!