Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A császármorzsát vajon vagy...

A császármorzsát vajon vagy olajon kell megsütni?

Figyelt kérdés
Sok helyen vajat olvastam, de amit én szeretnék megcsinálni, az a recept olajat ír.
2013. aug. 29. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
vajat szoktam ,de volt már hogy nem volt itthon és olajon csináltam . nem volt semmi baja ..
2013. aug. 29. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
én olajon szoktam.
2013. aug. 29. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is olajon szoktam!
2013. aug. 29. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mindig margarinon szoktam, egészen más az íze, de olívaolajjal is finom, úgy pikánsabb. :)
2013. aug. 29. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azon szoktam ami van itthon! Általában vajon, de sütöttem már olajon...margarinon...
2013. aug. 29. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
En olajon vagy margarinnal csinalok mindent,nem szeretem a vajat se a zsirt. De barmelyikkel finom lesz,ha jo a teszta:)
2013. aug. 29. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!