Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek neki? Holnap...

Mit főzzek neki? Holnap érkezik. Ki van éhezve.

Figyelt kérdés

2 hónapig az araboknál volt. Húst, krumplit, salátát, gyümölcsöt evett. De teljesen kivan. Levesért, főzelékért.

Magyar konyháért.

Főzök húslevest, s még mit?Gesztenyetekercset. Egész hétre várok ötleteket, s őszieseket szeretnék! Nagyon köszönöm.

A kedves 44 éves jó étvágyú férfi.

2009. okt. 30. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Töltött kàposzta.Paloc leves,pörkölt,cigànypecsenye,hurka,gulyàs leves,

borso fözelék fasirttal

Sült csirke tepsis krumplival

Rakott krumpli

Màjgomboc leves.

Lecso

csillis bab

borso leves.

Annyi minden van.Irhatnàm egész nap:)

2009. okt. 30. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

töltött paprika, töltött káposzta, bécsi szelet, rakott krumpli, gulyás leves, bableves, krémlevesek, zöldségleves, krumplis tészta, képosztás tészta, túrós csusza, rántott karfiol, sajtbundás csirkemell, rakott kel, máglya rakás, stíriai metélt, varga béles, tojásos nokedli, kedvenc főzelékek, stb, stb:)

Most ennyi jutott eszembe. Olyan kajákat főzz neki, amiben az eredeti, tiszta magyar ízek visszaköszönnek. Az araboknál én nem kaptam soha ízletes a csirkehúst és disznóhúst se esznek, így ezeket is előszedheted, de náluk se főzelékeket, se finom leveseket nem láttam.

2009. okt. 30. 15:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! Nagyon jó lesz! A pánik miatt (hogy jó legyen)kiment a vér a fejemből. Most már ebből szemezgetek :)

Köszi.

2009. okt. 30. 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:

Azért még a főzelék-zöldség vonalat ragozzuk egy kicsiT!

Kelkáposzta-fűőzelék(szereti), és disznócska-pörkölt? Az jó?

Mert a fasírt olyan száraznak tetszik most.

2009. okt. 30. 16:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az araboknál volt, akkor biztos, hgy ott nem kapott disznóhúst, azt csinálj valami formában! Ha a kelkáposztát szereti disznópörkölttel, akkor fözz azt, fog neki örülni.
2009. okt. 30. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csirkepörkölt nokedlivel:D
2009. okt. 30. 16:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Dolgoztak a buta melegben, és az egy hónapból kettő lett. És eleinte még élvezte is az ottani dolgokat, de az utóbbi két hétben már kivan. Mert "önellátók " voltak, viszont hajnaltól napestig dolgoztak, így csak azt ették, amit készen megvehettek.
2009. okt. 30. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
töltött káposzta,székelykáposzta,rakott krumpli,frissensült sültkrumplival,füstölt húsos bableves,babgulyás,macok (tócsni),sült oldalas krumplival.
2009. okt. 30. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Főzz neki egy tartalmas ragu levest,majd tálalj elé húsos palacsintát és desszertnek valamilyen túrós sütit!!!
2009. okt. 30. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

mikor hosszab ideig kint vagyok arabéknál, akkor mindig töltött káposztát kívánok :D

a sütikre is gondolj - ott nincs csak szirupos, ragacsos, vagy száraz pisztáciás-datolyás süti - valami jó kis krémes, pudingos, túrós süti biztos jól fog esni, mert olyat kint tuti nem kapott

karfiolleves,

töltött paprika

kelkáposztafőzelék Stefánia vagdalttal

hurka-kolbász, vele sült krumplival, csalamádéval

én most sütöttem 5 tepsi isteni krumplis pogácsát, az is nagyon finom, mellé valami raguleves

palacsinta is jó kis magyaros, vagy almás pite

2009. okt. 30. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!