Mit főzzek neki? Holnap érkezik. Ki van éhezve.
2 hónapig az araboknál volt. Húst, krumplit, salátát, gyümölcsöt evett. De teljesen kivan. Levesért, főzelékért.
Magyar konyháért.
Főzök húslevest, s még mit?Gesztenyetekercset. Egész hétre várok ötleteket, s őszieseket szeretnék! Nagyon köszönöm.
A kedves 44 éves jó étvágyú férfi.
Töltött kàposzta.Paloc leves,pörkölt,cigànypecsenye,hurka,gulyàs leves,
borso fözelék fasirttal
Sült csirke tepsis krumplival
Rakott krumpli
Màjgomboc leves.
Lecso
csillis bab
borso leves.
Annyi minden van.Irhatnàm egész nap:)
töltött paprika, töltött káposzta, bécsi szelet, rakott krumpli, gulyás leves, bableves, krémlevesek, zöldségleves, krumplis tészta, képosztás tészta, túrós csusza, rántott karfiol, sajtbundás csirkemell, rakott kel, máglya rakás, stíriai metélt, varga béles, tojásos nokedli, kedvenc főzelékek, stb, stb:)
Most ennyi jutott eszembe. Olyan kajákat főzz neki, amiben az eredeti, tiszta magyar ízek visszaköszönnek. Az araboknál én nem kaptam soha ízletes a csirkehúst és disznóhúst se esznek, így ezeket is előszedheted, de náluk se főzelékeket, se finom leveseket nem láttam.
Nagyon köszönöm! Nagyon jó lesz! A pánik miatt (hogy jó legyen)kiment a vér a fejemből. Most már ebből szemezgetek :)
Köszi.
Azért még a főzelék-zöldség vonalat ragozzuk egy kicsiT!
Kelkáposzta-fűőzelék(szereti), és disznócska-pörkölt? Az jó?
Mert a fasírt olyan száraznak tetszik most.
mikor hosszab ideig kint vagyok arabéknál, akkor mindig töltött káposztát kívánok :D
a sütikre is gondolj - ott nincs csak szirupos, ragacsos, vagy száraz pisztáciás-datolyás süti - valami jó kis krémes, pudingos, túrós süti biztos jól fog esni, mert olyat kint tuti nem kapott
karfiolleves,
töltött paprika
kelkáposztafőzelék Stefánia vagdalttal
hurka-kolbász, vele sült krumplival, csalamádéval
én most sütöttem 5 tepsi isteni krumplis pogácsát, az is nagyon finom, mellé valami raguleves
palacsinta is jó kis magyaros, vagy almás pite
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!