Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha nagyon jó barátod/barátnőd...

Ha nagyon jó barátod/barátnőd érkezik több napra vendégeskedni, mit főzöl? Terülj asztalkám, vagy valami egyszerű, de finom kaját hozol össze?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek elutazott a férje, ezért, hogy ne legyen egyedül a 10 hós babájával, kijönnek hozzánk a hétvégére. Írta, hogy mindent megeszik, ne csináljak gondot belőle, egyedül a rántott csirkéhez ragaszkodik, mert imádja. :D
2009. júl. 3. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem akkor azt ,amit egyébként is csinálnál magatoknak. Én is az ilyen vendéget szeretem:)))
2009. júl. 3. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Akkor mi a kérdés?! Csinálj rántott csirkét.A másik napon meg mondjuk vmi tésztafélét,főzeléket husival,rakott krumlpit,kelt,karfiolt válassz. :-)
2009. júl. 3. 18:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy ti mit főznétek? Konkrét ételeket szeretnék. :)

Szombaton borsóleves, vargabéles, estére grillezünk.

Vasárnapra húsleves, rántott csirke, krumplipüré.

2009. júl. 3. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
4%

Azt írtad hétvégére jönnek és kész a menüd,akkor mire vagy még ezek után kíváncsi,én ezt nemértem. És én írtam konkrét ételeket,második válaszoló voltam.

Süthetsz vmi egyszerű sütit is akár..

2009. júl. 3. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Nàlam a vendégeknek mindig hideg tàl van:francia sali,kukorica sali,ràntott gomba,ràntott sajt,ràntott csirkemell.

Hosszu hétvégén én töltött kàposztàt csinàlnék,vagy gulyàsleves_palacsinta.

2009. júl. 3. 18:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Te még a kákán is keresed a csomót, igaz? Miért ne kérdezhetném meg? Ha nem tetszik a kérdés, ne válaszolj! Nem kötelező.
2009. júl. 3. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Jaj nemazért mondtam,neharagudj már meg.

Csak írtad,hogy mit fogsz elkészíteni és az tök jó.

De még mindig azt mondom,hogy én írtam neked hamikat.

Sütinek is biztosan örülne.

Tényleg nem akartalak megbántani.

( 2. válaszoló voltam)

2009. júl. 3. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Süthetnél pl,: muffint azt mindenki szereti,vagy valami piskótát egy egyszerű krémmel,keksztekercs.
2009. júl. 3. 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem meg mi a fa@nak pontoztok le,mert odairtam hogy hidegtàl?

Aki lepontozott egyewn sz@rt.Na most lehe^t a leelé mutatoujjat nyomkodni!

2009. júl. 3. 19:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom, ki pontozott le, nem én voltam. :(

Én mindenkit felpontoztam, mert válaszolt. A tieddel még egyet is értettem, nagyobb vendégségnél, grill partyknál én is ilyeneket készítek. Szerencsére, ezek mindig sikeres fogások. :)

Köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!