Gyerekoromban ettem utoljára,és ma vettem egyet.Hááát,majd elhánytam magam. Valami ocsmány kakaótlan vaj volt benne.Ti ettetek mostanában finomat?Vagy ez is megszűnt létezni?
Már minden téli fagyiban ugyanaz a cukros+kakaós+margarinos töltelék van... én nem szeretem........
2011. nov. 9. 14:41
2/11 anonim válasza:
Lidl-ben árulnak most "retro" édességeket, van télifagyi is, de nem kóstoltam, a minőségéről nem tudok nyilatkozni.
2011. nov. 9. 14:46
3/11 anonim válasza:
Az igazság az, hogy a télifagyi régen is ilyen rossz volt, de akkoriban nem volt viszonyítási alapod, azért tűnt finomabbnak. Feljebb került a mérce, ennyi.
2011. nov. 9. 15:09
4/11 anonim válasza:
Régen is pont olyan rossz volt, mint most, csak azóta felnőttünk és megváltozott az ízlésünk. :)
2011. nov. 9. 15:09
5/11 anonim válasza:
:) Látom, a másik 77%-osnak is ez a véleménye.
(A 2. 77%-os)
2011. nov. 9. 15:10
6/11 anonim válasza:
Szerintem az mindig is vacak volt, de akkoriban jónak számított. :-)))))) Gyerekdkorunkban még a kockamargarint ettük kenyérre, ma már meg nem enném. Így voltam nemrégiben a dianás cukorral, nagy kedvencem volt, most nem ízlett.
2011. nov. 9. 15:17
7/11 anonim válasza:
Már gyermekkoromban (10 éve) is pocsék volt a téli fagyi. De ha erre vágysz, szerintem jobban jársz, ha magad készíted el. Tölcsért lehet venni cukrászdában, jó csoki krém receptekkel tömve a net, finom étcsokival lezárhatod. Szerintem messze veri a mostani téli fagyikat.
2011. nov. 9. 15:27
8/11 anonim válasza:
A téli fagyi mindig is tömény cukor volt, ráadásul a legolcsóbb csokiból készült. Nagyon ratyi volt, de kiskoromban néha jól esett. :)
2011. nov. 9. 21:01
9/11 anonim válasza:
Szerintem a téli fagyik régebben is vajkrémesek voltak. Én régen is és ma is nagyon szeretem a téli fagyit és a dianás cukrot is. :) Lidl-ben, kis boltokban lehet kapni őket, ma is. Ettem mostanában finomat, sőt én mindig finomat fogok ki. :)
Régebben mikor kisgyerek voltam még és a nagymamám vett nekem téli fagyit volt a zacskóján belül egy kis kép, vagy matrica vagy műanyag kis játék. :)
2011. nov. 9. 23:09
10/11 anonim válasza:
Kizárja egymást, régen is ilyen ocsmány volt tényleg. :D Csak anno nem úgy ment, hogy a jobbnál jobb márkás csokikat zabáltuk állandóan. xD Meg ugye a gyerekek ízlése is változik.
Bár valószínűleg akkor se véletlen tették bele a matricát. :D Nekem a szekrényem tele volt velük. xD
Viszont aki javasolta, hogy csinálj otthon, nem mondott hülyeséget, vannak jóféle tölcséres krém receptek. ^^ Bár elég költségesek, az tuti. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!