Hol lehet Pécsett enni igazi, finom hamburgert? Nem műanyag, gyorséttermit!
Figyelt kérdés
Budapesten számtalan hely van, ahol igazi, finom hamburgert lehet kapni, de Pécsen nem tudom, van-e ilyen hely. Aki tudja, írja meg, hol ehetek rendes hamburgert! Köszi.2011. nov. 6. 21:03
2/9 anonim válasza:
Én pesti helyet tudok mondani, kedves első! :)
Itt: [link]
Pécsen sajnos nem vagyok ennyire ismerős :(
3/9 anonim válasza:
Amit a második mondott azt kipróbálom mindenféle képpen. MEgtudnád mondani hogy hol van és hogy milyen árak vannak?
4/9 anonim válasza:
A honlapjukon, amit linkeltem, mindent megtalálsz :) Amúgy tényleg csak ajánlani tudom, nem egy mekis sajtburger árban vannak a dolgok, de nagyon fincsi.
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok: már behozta rendesen az oldalt, szóval már nem aktuális, nagyon szépen köszönöm. A Dr. Pepper finom szerintetek? Még sosem ittam ilyen fajta üdítőt. (:
6/9 anonim válasza:
Nem, de szerintem ízesített kóla lehet
Kérdező! Ne haragudj, h chatnek használjuk a kérdésedet, remélem, valaki tud érdemben is válaszolni rá (én is kiváncsi lennék egyébként).
7/9 anonim válasza:
A vonatállomással szemben van egy gyrosos, talán ott kaphatsz.
8/9 anonim válasza:
2.-nak: Köszi, ezt ki fogom próbálni :)
9/9 anonim válasza:
Repeta a Nagy Lajos Király úton, illetve Éhes Pocak a Király utca végén. Nekem mindkettő nagyon bejön.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!