Ez fejedelmi menü?
Frankfurti leves
Burgonyapüré,rántott csirkecomb,rántott sajt,csemegeuborka,meggybefőtt.
Krémes,Zserbó,Isler.
A fejedelmitől ugyan még fényévekre van, de egy nagyon korrekt házias, bőséges menüsor.
Ha jól van elkészítve, akkor nagy sikere lehet, mert olyan ételek, amiket általában szeretnek az emberek.
Bár, ha már 2féle főétel van, nem csinálnék 2 egyszerű rántottat, mert azt csak úgy bebundázod, megsütöd és kész, igazából nem igényel különösebb ízesítést, vagy különlegesebb technológiát.
Én biztos mást csinálnék az egyik helyett.
Nem hangzik rosszul,de en nem ezt csinalnam ha elo akarnek rukkolni valamivel.
Levesnek malnakremlevest turohabbal vagy tejszinhabbal, esetleg brokkolikremleves fustoltsajt kockakkal. Foetelnek sajtszoszos csirkemell tepsiben,rasult paradicsommal,baconnel es reszelt sajttal. Desszertnek sult turotorta vagy raffaello szelet.:)
A csirkemell minden, csak nem fejedelmi. Meg sem közelíti a combot.
A menü jó, csak más levest főznék. Húsleves, gyümölcsleves,esetleg gulyásleves.
Jó, házias étel, de nem fejedelmi. A fejedelmi nálam ez lenne mondjuk:
Leves: ALMÁS GESZTENYEKRÉMLEVES
Főétel:Bárányfilé pirított bébiarticsókával, bazsalikomos mangóval
Desszert: Karamellizált sárgabarack mousse
Én a főfogás elé másféle levest csinálnék, mert engem a frankfurti leves eléggé jól szokott lakatni és utána nem kívánnám annyira a másodikat. Ami viszont nagyon finomnak hangzik minden benne van amit imádok :D
A desszertek is jól hangoznak.
Igaza van az egyik válaszadónak, fejedelminek még nem lehet nevezni, viszont nagyon laktató a menüsor. És finomak :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!