Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha nincs sok pénzetek, ti mit...

Ha nincs sok pénzetek, ti mit szoktatok főzni otthonra?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha sporolsz,akkor jo lehet az idenyzoldsegekbol keszult fozelekek fasirttal,zsemlegomboccal, fott teszta barmilyen feltettel vagy szosszal,palacsinta barmilyen toltelekkel, nokedli, rakott kifli, makos guba, tejespite, daralthusos pite, rakott vagy paprikas krumpli kolbasszal,szalonnaval,lecso,rakott kelkaposzta,rakott zoldbab,kelt tesztas pekaruk, gulyas leves,frankfurti leves virslivel. Ezek laktatoak.
2013. aug. 23. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A legeslegolcsóbb étel a sárgaborsó főzelék, mert csak meg kell főzni és kész, nem kell hozzá rántás, habarás, semmi. Én szalonnabőrt szoktam a vízbe tenni, hogy jobb íze legyen, így max. 200 Ft-ból megvan fél kiló, ami egy családnak bőven elég akár 2 napra is.

Mellé lehet pörkölt, fasírt, sült virsli, sült kolbász, stb.

2013. aug. 24. 06:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt is megfigyeltem, ha minden hétre beiktatok 1-2 szűkösebb napra való kaját, amikor még nincs is valójában "sokadika", a hó végét is könnyebb átvészelni.
2013. aug. 24. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!