Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért áll el olyan kevés...

Miért áll el olyan kevés ideig a joghurt? Titeket nem idegesít, hogy nem lehet otthonra "betárazni" belőle?

Figyelt kérdés
Vagy csak azért, mert túl sokat rendelnek az áruházláncok és túl sok a "régi" belőle?
2010. nov. 1. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Hát még ha tudnád hogy a joghurtot baktériumok erjesztik és mint ilyen sokkal kevésbé stabilabb más baktérium bekerülésére könnyebben erjed rossz irányban tovább.Nem véletlen hogy tartós tej van de tartós joghurt nem lehet.
2010. nov. 1. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem városban lakok, falun, kisboltban meg ugye igen drága a joghurt :(
2010. nov. 1. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem el! Te azt szeretnéd ha még több tartósitószert etetnének velünk?! Inkább arra törekedj, hogy minél több friss zöldséget egyél, hogy ne gyengüljön le az immunrendszered. A tejkészitmények gyengitik egyébként. Olvass sokat, javaslom a neten a "A tej élet, erő, egészség?" cimü témát, keresd meg, és szörnyülködj! A kérdőjel fontos, ugy ird be!
2010. nov. 1. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biomániás....
2010. nov. 2. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Fagyaszd le.
2010. nov. 2. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!