Miért áll el olyan kevés ideig a joghurt? Titeket nem idegesít, hogy nem lehet otthonra "betárazni" belőle?
Figyelt kérdés
Vagy csak azért, mert túl sokat rendelnek az áruházláncok és túl sok a "régi" belőle?2010. nov. 1. 14:21
1/5 anonim válasza:
Hát még ha tudnád hogy a joghurtot baktériumok erjesztik és mint ilyen sokkal kevésbé stabilabb más baktérium bekerülésére könnyebben erjed rossz irányban tovább.Nem véletlen hogy tartós tej van de tartós joghurt nem lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem városban lakok, falun, kisboltban meg ugye igen drága a joghurt :(
2010. nov. 1. 14:46
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem el! Te azt szeretnéd ha még több tartósitószert etetnének velünk?! Inkább arra törekedj, hogy minél több friss zöldséget egyél, hogy ne gyengüljön le az immunrendszered. A tejkészitmények gyengitik egyébként. Olvass sokat, javaslom a neten a "A tej élet, erő, egészség?" cimü témát, keresd meg, és szörnyülködj! A kérdőjel fontos, ugy ird be!
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biomániás....
2010. nov. 2. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!