Drarálthúsból mit csináljak?
Figyelt kérdés
Milánóin, fasirton kívül, 500gdarálthúsom van, valami olyat ami nem hétköznapi.2009. okt. 29. 12:05
2/8 anonim válasza:
Töltött káposztát, vagy húsgombócokat sajtmártásban, rizzsel.
3/8 anonim válasza:
Zapikanka:
-30 dkg darálthús
-50 dkg burgonya
- 3 tojás
- 3 hagyma
2 paradicsom
0,5 l tej
só,bors,petr,zöld,sajt
A burgonyát
egy kicsit megsütjük(sült krumplit készítünk)A darált húst és a petr.zöldet a paradicsomot,és a fűszereket összekeverjük,és emgfőzük.A burgonyát a tepsi aljába teszük,és rá teszük a húst.A tojást és a tejet összekeverjük és rá öntjük a húsos krumplira,majd rá reszeljük a sajtot.200 fokon sütjük 30-40 percig.
Szerintem nem mindennapi és nagyon laktatós is,én a petr. zöldet és paradicsomot ki szoktam hagyni belőle,de úgy is finom.Írd meg ha megcsinálod hogy ízlett :) ha nem értesz valamit írj 25/N
5/8 anonim válasza:
2. vagyok, görög rakott krumplit is készíthetsz isteni finom (de ahhoz kell szósz, amit porként lehet megvenni). Vagy besamell mártásos darált húsos tésztát is.
6/8 anonim válasza:
Rakott kel, vagy rakott karfiol.
7/8 anonim válasza:
Lasagnet.Lehet nem jol irtam.en keszitetten itthoni valtozatot nem lasagne lapokkal hanem fott tesztaval lerakva es nagyon finom volt.ha erdekel a recept szivesen leirom.
8/8 anonim válasza:
CSINÁLHATSZ AKÁR RAKOTT TÉSZTÁT IS, VAGY PARADICSOMOS TÖLTÖTTPAPRIKÁT....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!