Gyors és egyszerűen elkészíthető ételeket vacsorára?
Figyelt kérdés
Anyukámat szeretném meglepni egy finom vacsorával. Csak egy gond van nem nagyon tudok ételt találni.:( Am..13 vagyok azt hiszem nem nagyon vagyok konyhamester, de azért ilyen kockaleves, krumpli, virsli, stb ilyen egyszerű dolgokat el tudok készíteni nem tudom ez menyire segít és hogy az én gyenke konyhaszakács szintemn vannak e receptek. Lényeg ha valaki tud akkor az ne édes legyen meg semmi a-a tejbegríz...ELŐRE IS KÖSZI.:32013. aug. 19. 19:04
1/2 anonim válasza:
Melegszendvics pizzakremmel,paradicsommal,sajttal, sima omlett,mellette friss zoldsegek, piritos fott tojassal,zoldseggel, hot dog, sult virsli. Ezek jutottak eszembe, edesbol joval tobbet tudok:)
2/2 anonim válasza:
Egy jó kis hagymás-paradicsomos rántotta kenyérrel, uténa meleg citromos tea, Anyukás biztos örülni fog.
Főtt virsli mustárral.
Sütőben sütött hajában krumpli, hozzá só, vaj.
Bundáskenyér reszelt sajttal.
Tükörtojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!