Mihez kezdjek majd 1 kg tejföllel?
Figyelt kérdés
Szerdán lejár a szavatossága és nem szívesen dobnám ki. Készítettem már holnapra tejfölös kekszes csoda nevezetű "sütit", de van még bőven.2013. aug. 19. 16:41
1/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha lejár a szavideje még egy hét múlva sem. nyugodtan elfogyaszthatod szerda után is, nem kell kidobni.
2/10 anonim válasza:
ahogy az első írja .
rakott krumpli
lángos
tejfölös kenyér
sajtos tejfölös tészta
turós rétes
rakott zöldségek. karfiól ,kelkáposzta,
4/10 anonim válasza:
Bakonyi pörkölt, jó tejfölösen
Tejfölös-tárkonyos pulykaragu leves
5/10 anonim válasza:
Lángost és küldj nekem is légyszi :)
6/10 A kérdező kommentje:
Lángost szívesen csinálnék holnap, de van egy túróm is ami lejár, így túrófasírt lesz. Aztán meg lecsót kell csinálnom, mert ránk rohad a sok paprika meg paradicsom.
2013. aug. 19. 18:24
7/10 anonim válasza:
A lecsót el lehet rakni üvegbe is télire.
8/10 anonim válasza:
A lecsot rakd el, de a paradicsombol csinalhatsz levest, paradicsomlevet, alap pizzakremet, natur paradicsomszoszt is, azokat is elrakhatod kesobbre. A receptes oldalakon rengeteg tejfolos suti recept van, a turobol keszulhet amerikai palacsinta, turogomboc, stiriai, vargabeles, turos pite, turotorta, kremturo, szendvicskre., turo
9/10 anonim válasza:
* szendvicskrem, turos pogacsa, turofank, turos tejfolos nudli.
10/10 anonim válasza:
tejfölös süti,majd 1l tejföl kell hozzá de sztem nagyon finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!