Meg kel a tészta, ha nyírfacukrot használtam a tésztájába?
Figyelt kérdés
Langyos, cukros (igazi) tejben kissé felfuttattam az élesztőt. Viszont a tésztájába nyirfacukrot tettem. Aggódom, mert nem nagyon akar megkelni.
De ha belegondolok, a lángos tésztája is megkel, még sincs benne cukor.
2013. aug. 19. 10:21
1/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen cukrot tettél bele, meg kell kelnie, ha az élesztő jó volt.
2/3 anonim válasza:
Persze, az élesztőgombák falatozgatnak a lisztből. Meg fog kelni, legfeljebb lassabban. Elég meleg helyen tartod?
3/3 A kérdező kommentje:
Aztán végül a kocsi műszerfalán hatalmasra megkelt. :)
Köszönöm a válaszokat, kissé türelmetlen voltam.
2013. aug. 19. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!